Lídr extraligové tabulky nejprve porazil ve 12. kole celek TJ Ostrava KST 3:2 a poté vyhrál i na půdě TJ Sokol PP Hradec Králové 3:1. V barvách vítězů přispěl k výhrám Tomáš Tregler, který zvítězil ve všech třech svých zápasech.

„Před startem extraligy jsem se připravoval tak, že jsme už normálně mohli trénovat. Takže jsme se snažili co nejlépe připravit pohromadě s celým týmem,“ uvedl úspěšný hráč.

Zápas proti Ostravě v havlíčkobrodské Birell Aréně přinesl skvělý stolní tenis. Ostravští mladíci se předvedli ve výborném světle a favorizovaný HB Ostrov hodně potrápili. V průběhu dramatického utkání v Havlíčkově Brodě dokonce dvakrát vedli. Domácí museli zapnout na plné obrátky, aby houževnatého soupeře nakonec porazili.

Skokový pohár začne v Hořovicích.
Skokový pohár začne v dubnu v Hořovicích

Stolní tenista, který začínal v Hudlicích, nastoupil za stavu 0:1 proti Františku Onderkovi, kterého zdolal ve třech setech. „První zápas proti Onderkovi jsem byl dost nervózní, protože jsem hrál extraligu naposledy začátkem října. Ale naštěstí jsem vyhrál první set a pak už jsem se cítil dobře a vyhrál 3:0,“ usmíval se Tregler.

K dalšímu zápasu nastoupil proti Tomáši Martinkovi, jehož porazil 3:1. „Druhý zápas proti Martinkovi byl už složitější, protože Martinko se hodně zlepšil a hlavně v prvním zápase porazil Dimu Prokopcova. Takže jsem byl rád, že jsem zvládl i ten druhý zápas,“ řekl český reprezentant.

V následném duelu proti Hradci Králové už musel nastoupit Tregler pouze jednou, když překonal domácího Matyáše Lebedu 3:0. Ostrov slavil výhru už po čtyřech duelech. „Byli jsme spokojeni už po Ostravě, že jsme ten celý zápas vyhráli. Momentálně jsme na prvním místě,“ má důvod ke spokojenosti.

„Jelikož se několik zápasů muselo přeložit, nyní vše doháníme, takže je to teď náročnější. Příští týden hrajeme tři důležité zápasy proti TTC Ostrava, Havířov a KT Praha,“ dodal Tomáš Tregler.