VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Podnikání

KOMERČNÍ SDĚLENÍ
4.7.2013

VIDEO: Grilování s Kozlem

Praha - Grilování je ideální příležitostí, jak strávit s rodinou či přáteli příjemné chvíle plné dobrého jídla a pití. A čím jiným se odměnit než oroseným Velkopopovickým Kozlem. Pivo se hodí nejen jako osvěžující nápoj pro horké letní dny, ale také jako jedinečná ingredience do grilovacích receptů. Dodá jídlu nezaměnitelnou, výraznější chuť, lze ho využít například pro podlití samotného jídla nebo pro přípravu nejrůznějších marinád. Přihlížet by se v tomto případě mělo zejména ke kvalitě piva. Velkopopovický Kozel 11° splňuje všechny podmínky, a je tak dokonalým společníkem pro grilovací chvíle. Jeho vypilovaná, plná chuť a jemná hořkost pozvedne kvalitu pokrmu o stupínek výš.

3.7.2013

Poradna doktora Středy: Hubnutí ve spánku

Čtenář Jan z Prahy 10 se ptá: Ve vaší knížce jsem četl, že při tělocviku se kalorie nespalují tak moc, jak si často myslíme. Nemá tedy smysl cvičit, když chci zhubnout?

KOMERČNÍ SDĚLENÍ
28.6.2013

Nová kvalitní a bezpečná nemocnice pro Pražany

Praha - Další garantovaná zdravotní péče nejvyšší kvality. Úspěch, ze kterého se mohou radovat zejména obyvatelé hlavního města, protože akreditaci od Spojené akreditační komise České republiky se může ode dnešního dne pochlubit Nemocnice s poliklinikou Praha Italská, člen skupiny AGEL.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ
27.6.2013

VIDEO: Grilujete? Zkuste grilování na pivu!

Praha - Grilování je ideální příležitost jak si pochutnat na dobrém jídle a pivu s přáteli či rodinou. Není tedy divu, že podle průzkumu značky Velkopopovický Kozel, loni grilovalo dokonce 96 % české populace. Proto se Kozel rozhodl navázat na tento trend a připravit jedinečné grilovací recepty s pivem jako jednou z ingrediencí.

26.6.2013

Poradna doktora Středy: Hlad je nepřítel diety

Praha - Dieta na hubnutí nemusí nutně znamenat omezování příjmu potravin. Jídelníček chudý na kalorie je pro zhubnutí ideální, jenže mnozí nevydrží to, že se nemohou najíst do sytosti. Lze to řešit pomocí vzdělávacích kurzů, kde se naučíte, jak hubnout a jak zhubnout. Nejúspěšnější na tomto poli je organizace STOB, kterou vede PhDr. Iva Málková. Učí hubnoucí, jaká má být dieta, jídelníček, jak cvičit apod. Zhubnout na břichu je pro ženy jednodušší než zhubnout na stehnech. U mužů je to často naopak. I když cvičení na hubnutí dávají přednost ženy, muži spíše inklinují k posilování.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ
20.6.2013

Česká republika na dně morálního bahna? Dokažte, že tomu tak není všude

Ještě několik posledních dní můžete využít k nominacím do ČESKÉHO GOODWILLU, projektu, jehož cílem je ocenit poctivou práci a vyzdvihnout ty podnikatele a společnosti, kterých si vážíte, protože pro ně zisk není jediným cílem. Těch, kteří jsou zodpovědní vůči společnosti, jednají eticky, a dodržují základní morální principy.

15.6.2013

BOSU. Pohyb pro ženy. Tak to zkuste, chlapi…

Praha /REPORTÁŽ/ – Věta z titulku mne napadla asi stokrát. Za pouhou hodinu. Skákal jsem, šlapal jsem a válel jsem se. Jinak to nazvat neumím. A u toho jsem chytal balanc, abych se nezřítil. Šlo to obtížně. Přitom to vypadá tak jednoduše.

15.6.2013

Malý míč, který udolal i maratonského běžce

Čestlice – BOSU. Čtyři prostá písmenka, která mě před třemi roky málem odrovnala. Stačilo mi to tehdy jen jednou. Teď tu ale přede mnou stojí výzva. Naskytla se mi příležitost, abych s nimi „odrovnala" našeho šéfredaktora. Toho, který se chlubí, že zkusil tisíce sportů. Ale jak si troufne na jeden malý, modrý rozpůlený míč?

13.6.2013

DOBRÉ PIVOVARY: Příloha zdarma ve vašem Deníku

Už ve středu 19. června najdete ve svém regionálním Deníku speciální přílohu zdarma DOBRÉ PIVOVARY v Praze a středních Čechách v abecedním pořadí.

12.6.2013

Poradna doktora Středy: Omezte cukry a tuky

Praha - Včerejší ordinace, kterou pro náš projekt zaměřený na hubnutí zapůjčuje Poliklinika Praha Italská, byla opět plná. Jsme rádi, že náš nápad se vám líbí a že vyřešit problém „jak hubnout a jak doopravdy zhubnout" chce s námi tolik čtenářů. Hubnutí pod dohledem odborníka je ten správný způsob, jak na to.

10.6.2013

K létu patří čerstvé ovoce, ale také pořádný steak

Praha /ROZHOVOR/ - „Léto v kuchyni mám rád. Je fajn, když můžete grilovat před hostem a popovídat si s ním," říká Jaroslav Zahálka, špičkový český šéfkuchař.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ
10.6.2013

Zastavme morální krizi: ČESKÝ GOODWILL apeluje na naše hodnoty

Dokážete ve svém okolí najít alespoň jednoho člověka, který podniká nebo řídí firmu, o kterém dokážete říci, že si ho z nějakého důvodu vážíte? Nebo již morální krize dospěla do takových měřítek, že podle vás každý krade, kde může, a mediální obraz české společnosti, který se skládá převážně ze skandálů, afér a zpráv z černé kronik, je skutečným odrazem stavu celé české společnosti?

5.6.2013

Poradna doktora Středy: Jo-jo efekt po dietě

Čtenářka M. Řezáčová se ptá: Před lety jsem se rozhodla shodit a využila jsem nabídky sdružení STOB na kurz snižování nadváhy. Zhubla jsem asi o 6 kg, ale později jsem nabrala kila zpátky. Je pravda, že jsem dietu nedodržovala, ale ono to ani nešlo, když třeba obědy mám v závodce. 

KOMERČNÍ SDĚLENÍ
31.5.2013

Český GOODWILL hledá zbytky dobré vůle v České republice

Máte rádi Českou republiku a je vám líto, jak současná morální krize rozkládá český národ? Také máte pocit, že mediální obraz našeho státu, který buduje souvislý sled skandálů, afér a zpráv z černé kroniky, není skutečným odrazem stavu celé české společnosti? Chcete to změnit? Využijte šanci a zapojte se do projektu ČESKÝ GOODWILL.

29.5.2013

Poradna doktora Středy: Dnes hubne režisér Tomáš Magnusek

Praha - Minulý týden jsme odstartovali dlouhodobý projekt věnovaný všem, kdo mají problém s nadváhou a obezitou a rádi by se zbavili nadbytečných kil. Středočeské deníky a MUDr. Leoš Středa, renomovaný odborník v oblasti obezitologie, diet, zdravého životního stylu, ale i kosmetiky, dávají zájemcům o hubnutí šanci vyzkoušet metodu, která je nepopiratelně účinná. A je také ověřená praxí.

22.5.2013

Startuje seriál: Každou středu hubneme s doktorem Středou

Praha - Jak jsme anoncovali minulý týden, startujeme dlouhodobý projekt věnovaný všem, kdo mají problém s nadváhou a obezitou a rádi by se zbavili nadbytečných kil. Středočeské deníky a MUDr. Leoš Středa, renomovaný odborník v oblasti obezitologie, diet, zdravého životního stylu, ale i kosmetiky, dávají zájemcům o hubnutí šanci vyzkoušet metodu, která je nepopiratelně účinná. A je také ověřená praxí.

21.5.2013

Leoš Středa: Měl jsem štěstí v životě, a tak bych rád alespoň část předal dál

Praha – Nedávno se vrátil z Filipín a bude zase nějaký čas žít v Čechách. Je milý a příjemný a v jeho přítomnosti nemáte chuť na cigaretu, nebo si dát svůj oblíbený zákusek. Prostě to funguje.

4.5.2013

Medová masáž: předsudky o bolesti hoďte za hlavu!

Praha – „Připrav se na to, že tě to bude bolet jako čert!" varovali mě unisono moji kamarádi i známí, kteří si už v minulosti na sebe nechali napatlat med. „Štípe to, mlaská to, tahá to," popisovala mi tři nejčastější pocity z medové masáže kamarádka.

2.5.2013

Do plavek v pohodě aneb jak začít správně

Praha – Již potřetí se podíváme do čestlického aquaparku. V úvodním rozhovoru s ředitelem Radkem Steinhaizlem jsme nejen nahlédli „pod pokličku" všech činností, které zde nabízejí. Povídali jsme si o sportu, o relaxaci, o využitá volného času.

24.4.2013

Víkend snů si čtveřice z Uhlířských Janovic užila

Praha/ Uhlířské Janovice – 3621. Přesně tohle číslo, které napsala, jim zaručilo Víkend snů. V soutěži Aquapalce Praha a středočeských Deníků a Pražského deníku. Ivana Danková tímhle číslem odhadla, kolik osob měřících nad 100 centimetrů navštíví pražský Aquapalace v Čestlicích v sobotu 23. března. A její odhad byl ze všech účastníků soutěže nejpřesnější.

4.12.2011

Kachní království v pražských Dejvicích

Praha – Kachny, kachny a zase kachny. Všude samé kachny. Tak lze charakterizovat dejvickou restauraci Perpetuum. A to nechybělo mnoho a ten článek mohl začít: Ryby, ryby a zase ryby.

4.12.2011

Přicházejí Vánoce s příchutí Evropy

Praha - Sedm restaurací v Praze. Sedm vánočních menu. Buď pětichodových, nebo sedmichodových. To vše od 5. do 30. prosince. To je stručná nabídka posledního festivalu, který letos připravila společnost Alakarte.cz. Ten festival se jmenuje Ochutnejte Vánoce.

13.8.2011

Tým českých kuchařů startuje do Afriky

Praha – Jsou čtyři. Jako mušketýři. I když… vlastně jich je celkem osm. Ale zase čtyři jsou kuchaři. Jenže jedna je žena. To by mušketýrům křížilo plány. Tady je žena třešničkou na dortu. I když o ten dortík a třešně ani tolik nepůjde.

2.8.2011

Festival ryba z Čech míří do finále

Praha /ROZHOVOR/ - Festival Ryba z Čech se přehoupl do druhé poloviny svého krátkého života. Potrvá do 15. srpna.

21.7.2011

Práce rukama je po papírování v kanceláři skutečný relax, říká David Rychtařík

Motto: ,,Na začátku si připlať s vědomím, že po zbytek života ušetříš.“

21.7.2011

Nejlepší odměnou po práci je odpočinek nebo procházka po lese

Motto: ,,S poctivostí nejdál dojdeš, říká Antonín Lukeš.“

21.7.2011

Kamil Alfery: Už děda říkal, hlídej čerstvost a kvalitu masa.

Motto – „Práce musí bavit, není to jen o penězích.“

21.7.2011

Hlasujte o nejšikovnějšího fachmana regionu a vyhrajte!

Berounsko - Velkopopovický Kozel na základě hlasování ocení nejšikovnějšího fachmana z vašeho regionu.

14.7.2011

Prý: kapr smrdí bahnem, pstruh má hodně kostí

Praha, Střední Čechy - V pátek startuje měsíční festival Ryby z Čech. Pochoutky z ryb nabídne osm restaurací - šest v Praze, jedna v Brně a jedna v Klokočné.

12.6.2011

Kozel? Podpořilo ho přes patnáct tisíc návštěvníků

Velké Popovice /FOTOGALERIE/ - Na tradiční Den Kozla, který se konal v sobotu ve Velkých Popovicích, přišlo podle odhadů pořadatelů přes 15 tisíc lidí. Ti se mohli po roce práce odměnit oroseným speciálním polotmavým nefiltrovaným ležákem Fachman, uvařeným jednou v roce právě na Den Kozla.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT