Projděte otevřenými dveřmi

Dům dětí a mládeže Beroun zve 12: září od 14 hodin na Den otevřených dveří. Všechny učebny budou otevřeny k nahlédnutí s možností vyzkoušet si nejrůznější aktivity. Přítomni budou také pedagogové, kteří rádi odpoví na všechny dotazy ohledně nabízených kroužků. A jejich seznam je dlouhý. DDM nabízí hudební kroužky, dramatický kroužek, fotokroužek, kroužek grafického designu, jazykové kroužky, pohybové a sportovní skupiny, vědecké kroužky, výtvarné kroužky, kroužky pro milovníky přírody, nebo filmový kroužek.

Páteční Deník s TV magazínem.Zdroj: Deník

Další víkendové tipy

Připraví se na přijímačky z matiky

Workshop pro všechny žáky, kteří se chystají na přijímací zkoušky na osmiletá gymnázia a chtějí se za pomoci lektora naučit postupy řešení úloh proběhne 13. září od 9 hodin v Městské knihovně v Berouně. Příklady z přijímaček budou vysvětleny tak, že počítání bude děti bavit. Sami si hned také vyzkouší řešení různých příkladů. Místo je potřeba předem rezervovat na webu prijimacky-beroun.cz. Vstupné se neplatí.

Dny evropského kulturního dědictví proběhnou i v Berouně

Muzeum Českého krasu v Berouně si v rámci Dnů evropského dědictví připravilo na víkend 12. a 13. září zábavně-naučné programy pro malé i velké. Po celý víkend bude vstup do všech objektů muzea za symbolickou 1 Kč. V sobotu se mohou návštěvníci těšit na Den s geologem, program k výstavě módy Proměny dámské módy 1880–1910, tvořivý workshop Oblékni svého Igráčka a Hořovické toulání, putování po památkách Hořic a okolí včetně hry Šifra Jana z Říčan, která nabízí výběr tras s úkoly pro malé i velké.

Základní škola a Mateřská škola Lochovice.
Základní škola v Lochovicích má novou učebnu přírodních věd

Dámy si užijí svůj večer

V pátek 11. září od 19 hodin je v Grandhotelu Litava v Berouně připraven první Dámský večer v Berouně. Akce přináší večer pro dámy příjemně strávený ve společnosti dalších inspirativních žen, s přípitkem, malým občerstvením a dárečky. Aktuálními hosty budou Martina Červová se Šperky Cristalli CZ, Gabriela Richterová z PartyLite, Michaela Lorková s podzimními květinovými dekoracemi a další. Vstupné je 250 Kč. Rezervaci lze provést na telefonu 604 207 055.

Pojďte se toulat kolem Hořovic

Město Hořovice a jeho okolí skýtá mnoho tajů a krás, které nyní mohou zájemci poznat díky akci Hořovické toulání, která proběhne v sobotu 12. září od 9 hodin. Start bude na zahradě klubu Labe. Na výběr bude několik pěších tras a cyklostezek, které účastníci absolvují pomocí mapy, na každém kontrolním stanovišti odpoví na jednoduchou otázku a v cíli získají list účastníka a možnost opéci si buřta nebo se občerstvit v hospůdce.