Na koncertech pod širým nebem se tentokrát představí kapely Šumavanka, Domažličanka, Moravští muzikanti a Jožka Šmukař s cimbálovou muzikou.

Páteční Deník s TV magazínem.Zdroj: Deník

Daší víkendové tipy 

Amonit zahraje rockové hity
KDY: 10. července 19:00
KDE: restaurace Ranch Hořovice
ZA KOLIK: zdarma

Na malém pódiu restaurace vCihlářské ulici se představí místní kapela Amonit. Znít tam budou rockové hity. Vstupné je zdarma. Podle hořovických muzikantů představuje kapelu Amonit nejlépe slovní spojení tři v jednom, sešli se tam totiž tři gentlemani a jedna dáma. Baví je hrát převzaté věci, ale především vlastní tvorbu.

Klub patří metalovému večírku
KDY: 11. července19:00
KDE: Rockový klub Prdel Beroun
ZA KOLIK: 99 korun

Metalový večírek, na kterém zahrají dvě kapely. Skupina Torrax, která hraje power metal, dorazí z Kutné Hory. Muzikanti z druhé kapely Amazing Whores přiveze alternatove metal z Českých Budějovic. 

Na střelnici se koná Hasičiáda
KDY: 11. července 14:00
KDE: střelnice Podmokly pod Berounkou

Obec spolu se střeleckým klubem a místními hasiči pořádají Hasičiádu. Jde o dětský den, který nabídne na místní střelnici zábavu pro malé návštěvníky. Komu se nechce jít k místu konání pěšky, může počítat s tím, že ho tam hasiči dovezou. Jízdní řád nabídne dva časy, od obchodu odjíždí spoj na Hasičiádu ve 13:30 a 13:45 hodin, z návsi ve 13:35 a 13:50 hodin.

Nádvoří zámku hostí koncert
KDY: 12. července 18:00
KDE: nádvoří Starého zámku Hořovice
ZA KOLIK: 100 korun

Hořovické léto pokračuje koncertem kapely Fajnbeat z Litně, která v nedělním podvečeru nabídne folk-rockové potěšení. V případě nepříznivého počasí se akce přesune do sálu klubu Labe. Vstupenka stojí 100 korun.

Křest knihy Tomáše Makaje a fotografa Jaroslava Vogeltanze - Brdy.
OBRAZEM: Tajemná a romantická místa Brd odhaluje nová kniha