Blíží se Závodí Fest 2019
Kdy: 3. srpna od 14 hodin
Kde: Beroun-Závodí

Proč přijít: Sedmý ročník multižánrového festivalu na břehu řeky Berounky se odehraje 3.s rpna od 14 hodin. Pro děti bude na místě skákací hrad, stejně tak si budou moci zahrát společenské hry v letní čítárně.

Vydat se můžete na geologickou vycházku
Kdy: 4. srpna od 15.15 hodin
Kde: Muzeum Českého krasu

Proč přijít: Vyrazit na geologickou vycházku po stopách pradávných sopek můžete s Muzeem Českého krasu. 4. srpna půjdou zájemci podél Berounky ke skalám z podmořských sopek. Sraz je na parkovišti u začátku cyklostezky vedoucí z Berouna na Srbsko.

Chystá se Rockovej Královák
Kdy: 3. srpna od 18 hodin
Kde: Zámek Králův Dvůr

Proč přijít: Tradiční rockový hudební festival se odehraje 3. srpna od 18 hodin na králodvorském zámku. Těšit se můžete na skupiny Rapete, No Heroes, Znouzecnost, Black Hill, Insania a Bugr. Festival pořádá město Králův Dvůr v rámci Králodvorského kulturního léta na zámku.

Dozví se více o tai-či
Kdy: 3. srpna od 9 hodin
Kde: Králův Dvůr

Proč přijít: Pokud vás zajímají tradiční cvičení pro zdraví a sebeobranu, pak by vás mohl zaujmout i seminář, kde budou lidé cvičit Tai-či i Čchi Kung. Přijít mohou i začátečníci.

Na návštěvu můžete k princezně Verunce
Kdy: 3. srpna od 10.15 hodin
Kde: Nový zámek Hořovice

Proč přijít: Na interaktivní a zábavnou prohlídku mohou vyrazit děti od 3 do 8 let na Nový zámek v Hořovicích. Děti si vyzkouší královskou korunu, trůn i korunku pro princezny; budou plnit drobné úkoly a odpovídat na otázky.