Koncert rockové skupiny z Budapešti
KDY: 24. ledna 20:00
KDE: Klub Labe Hořovice
ZA KOLIK: 180 Kč

V klubu Labe hraje rocková skupina z Budapešti ÉK, jako předkapela se představí nadějní rockeři Beat Sisters z Berouna. Maďarská skupina zatím vydala dvě alba, February a Whatever it takes, nyní pracuje na třetím. Také berounská kapela má čtyři členy, kteří začínali s hity známých kapel, v současné době se věnují vlastní tvorbě.

Třnáctý Obecní ples v Tlustici 
KDY: 24. ledna 20:00
KDE: U Vlčků Tlustice
ZA KOLIK: 100 Kč

V sále restaurace bude hrát tanečníkům hudební skupina Rhytmic. Čeká je tam rovněž tombola s půlnočním slosováním o pěkné ceny.

Tibetské zpívající mísy 
KDY: 24. ledna 18:00
KDE: Městská knihovna Beroun
ZA KOLIK: vstupné dobrovolné

Koncert tibetských zpívajících mís. Večerem provází Lada Čubová. Zvuk tibetských mís pohladí a uvolní. Jejich alikvótní tóny mají blahodárné účinky na lidskou mysl a tělo, a kromě hudebního zážitku přináší nejen relaxační, ale i terapeutický efekt.

Prdel rock pro Klubíčko
KDY: 24. ledna 19:00, 25. ledna 14:00
KDE: Rock klub Prdel Beroun
ZA KOLIK: na jeden den 150 Kč, dvoudenní 200 Kč

V pátek hrají kapely Asperra Hi – Fly, v sobotu následujíc skupiny Knedlofil,  Amonit,  Serpencia,  Tak akorát, Rapete, Nazgul, Bulldog a Knightmare.

Cocoman & Solid Vibes
KDY: 24. ledna 21:00
KDE: Metro Club Beroun
ZA KOLIK: 190 Kč

Reggae rytmy. Cocoman je na hudební scéně aktivní přes deset let. Za tu dobu se stihl inkarnovat do spousty různých rolí, se svým projektem Mr. Cocoman & Solid vibes je už klasikou české reggae scény.

Zábava sportovců
KDY: 25. ledna 16:00, 20:00
KDE: Společenský dům Zdice

Olympie Zdice pořádá Zábavu sportovců - odpoledne pro děti, večer pro dospělé. Na obou akcích tombola. Hraje DJ Giacomo, profesionální DJ známý ze svého působení v Českém rozhlasu Regina.

Bál hořovických kynologů
KDY: 25. ledna 20:00
KDE: Společenský dům Hořovice
ZA KOLIK: 200 Kč

Šestnáctý bál hořovických kynologů. K tanci a poslechu hraje tanečníkům kapela Separace. Chybět samozřejmě nebude ani bohatá tombola.

Maškarní ples v retro stylu 
KDY: 25. ledna 20:00
KDE: U Bělohlávků Králův Dvůr
ZA KOLIK: 100 Kč

1. Maškarní ples Králova Dvora v retrostylu 80. let v sále místní restaurace U Bělohlávků Hraje revivalová skupina ABBA a DJ Karel Moravec.

Dopoledne s Večerníčkem
KDY: 25. ledna 10:00
KDE: Kino Mír Beroun
ZA KOLIK: zdarma

Pro nejmenší diváky. Program začíná promítáním pásma oblíbených večerníčků, po němž bude následovat kvíz o ceny s dramaturgem České televize Milošem Zvěřinou.

Pohádkové dobrodružství
KDY: 26. ledna 14:00
KDE: Kulturní dům Plzeňka Beroun

Ať žijí pohádky. Štístko a Poupěnka zvou děti i jejich rodiče na další pohádkové dobrodružství.