Roháči nabídnou trampské hity
KDY: 7. února 20:00 
KDE: Sál České Pojišťovny Beroun
ZA KOLIK: 266 Kč

Toulavýho a další trampské hity zahraje skupina Roháči. Jde o parku muzikantů, kteří pocházejí z Lokte a spojuje je láska k trampské muzice. V letošním roce slaví kapela už pětačtyřicet let na scéně.

Marek Šmied se změní v uklízečku
KDY: 7. února 19:00 
KDE: Kulturní klub Žebrák

Představení Uklízečka zahraje jako one man show autor a herec v jedné osobě Marek Šmied. Představení, které čeká už osmnáctá repríza, stále sklízí velké úspěchy, pravděpodobně proto, že je ze života a každý se v něm tak trošku poznává. Jde o příběh o snech, vztazích, lásce a především krizi středního věku.

Klub čeká punkový večírek 
KDY: 8. února 21:00
KDE: Metro Club Beroun
ZA KOLIK: 250 Kč

Brněnská skupina Mucha. Jde o partu muzikantů sdružených kolem svérázné písničkářky Nikoly Muchové, za bicími sedí Jaroslav Noga, na basovou kytaru hraje Ondřej Kyas a a elektrickou kytaru Petr Zavadil. Skupina je na scéně už sedmý rok, za tu dobu vydala už čtyři úspěšná alba, Slováckou Epopej (2013), Josefene (2014), Nánu (2016) a novinku z minulého roku Tos posrals.


Dobrovolní hasiči pořádají plesy
KDY: 8. února 20:00 
KDE: Obecní dům Chodouň, sokolovna Vysoký Újezd
 
Na dvou místech v regionu tančí dobrovolní hasiči a jejich hosté. Na hasičském plese v Obecním domě v Chodouni nabídne tanečníkům známé hity duo Robert a Jana. V sokolovně ve Velkém Újezdu hraje skupina Next Band.

Kovbojové a princezny budou tančit
KDY:  9. února 14:00 
KDE: restaurace Slavoj Osek
ZA KOLIK: vstupné je dobrovolné

Maškarní bál pro děti, zábavné odpoledne nabídne diskotéku a soutěže nebo malování na obličeje. Akci pořádá Domeček Hořovice.

Seminář se věnuje rodinným konstelacím
KDY:  9. února 14:00
KDE: Studio Kala Beroun
ZA KOLIK: 400

Seminář zaměřený na rodinné konstelace vychází ze skutečnosti, že právě rodina stojí za tím, jaké jsou naše vztahy, zdraví a život. Seminář vede lektorka Bára Bekeová.