„Pojďte si s námi sednout na trávu k řece, dát dobré jídlo i pití a k tomu poslechnout skvělé kapely!" zvou své návštěvníky pořadatelé.

Rozmarné léto je nový seriál kulturních akcích na příjemných místech. Jednodenní prázdninový festival plný hudby. Uskuteční se v sobotu 2. července v kemp na břehu řeky Sázavy v Pikovicích, v sobotu 23. července na pláži Klůček na Máchově jezeře a v sobotu 6. srpna na Hipodromu v Mostě.

Příjemný a klidný charakter

„Chtěli jsme uspořádat takové setkání, na kterém se člověk nejen pobaví, odreaguje, ale i odpočine. Rozmarné léto je svým programem festivalem pro celou rodinu a věříme, že jsme vybrali právě takové lokality, které odpovídají příjemnému a klidnému charakteru akce," uvedli pořadatelé festivalu.

Vstupenky na jednotlivé akce lze zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream, děti do 3 let mají vstup zdarma! Lístky na páteční večery se pořizují zvlášť, ale zájemci se rozhodně nemají nechat připravit o výhodnější dvoudenní vstupné a kopec zábavy navíc. Zvýhodněné budou i rodinné vstupenky.

Hlavní stage v Pikovicích13.00 hodin: O5 a Radeček
14.40 hodin: Děda Mládek Illegal Band
16.20 hodin: Jiří Schmitzer
18.00 hodin: Crossband
19.30 hodin: Katapult
21.10 hodin: Xindl X

Děstská stage v Pikovicích13.50 hodin: Čiperkové
15.30 hodin: Divadlo Kůzle
17.10 hodin: Pískomil se vrací

Více o festivalu Rozmarné léto najdete ZDE.

Čtěte také: Jedním z vrcholů festivalu Votvírák byl koncert kapely Kryštof