Na internetové adrese https://kusk.maps.arcgis.com nabízí různě kombinovatelné mapové podklady přinášející informace z rozmanitých tematických oblastí – například z dopravy, životního prostředí, územního plánování či regionálního rozvoje – zde třeba včetně přehledu investičních příležitostí nebo informací o brownfieldech neboli opuštěných areálech čekajících na nové využití. 

V Mladé Boleslavi vyrostla nevšední budova. Klinika Dr. Pírka se tak rozroste.
V Mladé Boleslavi vyrostla unikátní budova

Nově nyní přibyla mapová aplikace Zdravotnictví, která přináší informace o zdravotnických zařízeních. Jak na počítačích, tak v mobilech či tabletech (a to i s využitím informací o jejich poloze) lze vyhledávat informace o akutní lůžkové péči a léčebnách dlouhodobě nemocných, a to jak spravovaných Středočeským krajem, tak i městských a soukromých. Nechybí však ani přehled výjezdových stanovišť zdravotnické záchranné služby. Rovněž v tomto případě jsou k nalezení nejen základny Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje (a to včetně sezonního pracoviště na Slapech), ale také ty, které provozuje Asociace samaritánů ČR či společnost Trans Hospital plus – byť zrovna v jejich případě by bylo možno ještě popracovat na doplnění prokliku na konkrétní webové stránky v podobné pestrosti, jakou se podařilo nabídnout v případě lůžkových zařízení. Zklamán také bude uživatel, který by se rozhodl hledat položky typu lékařské služby první pomoci či zubní pohotovosti (přičemž zřejmě právě tyhle by zřejmě mohly patřit k nejvyužívanějším a nejužitečnějším).

V aplikaci, kterou připravilo oddělení informačních a komunikačních technologií krajského úřadu s využitím dat z odboru zdravotnictví, je u každého pracoviště vždy k dispozici adresa, kontaktní telefon – a většinou také přímý odkaz na webové stránky příslušné organizace. 

Ilustrační foto
Adventní stánky s občerstvením jsou celkem v pohodě, hlásí hygienici
Ilustrační foto.
Hříšníků za volantem našli dvacet jednou ranou