"Rozhodli jsme se, že v rámci Cibulového jarmarku uděláme i Rybí slavnosti. Místní organizace Českého rybářského svazu dala do prodeje kapry, amury, štiky a sumce, ale k tomu jsme přidali i ryby uzené. Děláme uzeného tolstolobika, sumce i kapra. Pak máme jednu specialitu, a to jsou kapří hranolky. Chceme ukázat, že ryby jsou a měly by být nedílnou součástí jídelníčku," řekl Deníku Jan Rogos, jeden z organizátorů akce jednatel Českého rybářského svazu, místní organizace Hořovice.

Akci jsme navštívili s redakčním objektivem.

Také chytáte ryby? Pochlubte se svými úlovky. Vaše příspěvky posílejte na adresu ryby@denik.cz. Nezapomeňte na své jméno, kde jste fotili (kde se výlov koná, atd) a připojit můžete také krátký příběh. Rádi vše zveřejníme v našem speciálu.

close Banner ryby info Zdroj: Jan Lakomý zoom_in Banner ryby