Fyzický útok má mít na svědomí třicetiletý muž z Berouna, kterému nyní za úmyslné ublížení na zdraví nyní hrozí až tři roky vězení.

„Něco jsem o tom napadení slyšela. K incidentu prý mělo dojít někdy v noci. Myslím tak kolem druhé hodin po půlnoci. Ty lidi, co se měli na fotbalovém hřišti poprat, ale vůbec neznám. Ani nevím, jestli jsou ti muži od nás z obce," uvedla k napadení šestadvacetiletá Helena Klimešová.

Podle vyjádření policie měl násilník nejprve mladšího muže udeřit otevřenou dlaní do levé části obličeje a levého ucha.

„Potom ho vzal do kravaty z rukou a táhl ho asi tak deset metrů k malému nafukovacímu bazénu s vodou. Do něho ho potom hodil. V bazénu bylo asi tak třicet centimetrů vody," uvedla k případu mluvčí berounské policie Lenka Uriánková.

Napadený muž si to nenechal líbit a na násilníka telefonem zavolal policejní hlídku z Obvodního oddělení Policie České republiky Beroun.

To vydráždilo násilníka ještě k větší agresi a než policejní hlídka přijela na fotbalové hřiště v Tetíně, tak poškozenému sdělil: „Než přijede policie, tak ti ukážu!" Pak opětovně nešťastníka blíže neupřesněným způsobem napadl.

Šestadvacetiletý muž utrpěl při napadení četná vážná poranění. Násilník mu měl způsobit perforaci bubínku levého ucha a zhmoždění levého ramene a zraněný muž vyhledal lékařské ošetření.

„Kvůli zraněním byl v jedenáctidenní pracovní neschopnosti. A i potom ho asi dalších sedm dnů zranění trápila a omezovala. Několik dnů stále cítil intenzivní bolest levého ucha. Špatně na něj slyšel a trpěl nedoslýchavostí. Další dva týdny nemohl pracovat v prašném prostředí a zranění mu působila četné problémy," vysvětlila policejní mluvčí.

Policie násilníka vypátrala a ten nyní čelí podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví. Případ bude zpracován ve zkráceném přípravném řízení a v zákonem stanovené lhůtě ho policie předloží Okresnímu státnímu zastupitelství v Berouně k dalšímu opatření.