Žena byla zaměstnaná jako pracovnice personální a mzdové agendy u soukromé společnosti a pro zaměstnavatele dělala výplaty. Několik si jich neoprávněně poslala na svůj účet.

„Z účtu zaměstnanecké společnosti si od července do prosince roku 2011 přeposlala na svůj účet celkem  finanční prostředky přesahující částku 67 tisíc korun," uvedla k případu podvodu mluvčí berounské policie Lenka Uriánková.

Do účetních dokladů žena odcizené peníze rozepsala jako výplaty mezd zaměstnanců pracujících pro společnost na dohodu o provedení práce. To ale nebyl jediný způsob, jak 
z firmy neoprávněně odčerpávala finanční prostředky. 

V červnu roku 2011 začala  penězi z účtu zaměstnavatele splácet svůj revolvingový úvěr.
„Žena z účtu firmy převedla ve prospěch účtu, jehož majitelem je společnost poskytující splátkový prodej, sedmnáct splátek. Svůj úvěr tímto způsobem splácela od června roku 2011 až do října 2012," vysvětlila Lenka Uriánková. Žena úvěrové společnosti poslala 
17 splátek, a to v celkové výši, která přesáhla částku 67 tisíc korun. Peníze účetně srazila na základě jednotlivých exekučních příkazů z mezd zaměstnanců společnosti, pro kterou pracovala.

Za podvodné jednání hrozí ženě až pětileté vězení. Svého zaměstnavatele za více než rok připravila o částku přesahující 130 tisíc korun.