Tentokrát se uskutečnil ve čtvrtek v sále společenského domu Plzeňka. Kromě slavnostních proslovů se pozornost všech přítomných zaměřila na předávání Cen města Berouna.

První oceněnou se stala Božena Kebrlová. „Celý svůj život zasvětila Sokolu, cvičit začala už ve svých pěti letech a dodnes vede v berounské sokolovně kurzy zdravotního cvičení. Je také dlouholetou náčelnicí Sokola," přiblížila osobnost Boženy Kebrlové konferenciérka večera Lenka Kuhar Daňhelová.

Cenu města Berouna si ve čtvrtek odnesl také Zdeněk Zůna. Ve svých 88 letech neúnavně zaznamenává společenské dění v Berouně. Jeho fotografie můžete zhlédnout na výstavách, v novinách i v knihách.

A od čtvrtka má Beroun i nového občana, tedy čestného občana. Tím se stal radní z německého Goslaru Burkhard Siebert, který se desítky let neúnavně snažil o partnerské vztahy mezi městy. Nakonec se mu jeho sen splnil po revoluci a Beroun s Goslarem letos oslavil 25 let od založení partnerské smlouvy.

Chcete se s oceněnými seznámit blíž? Pak si nenechte ujít pondělní vydání Berounského deníku, kde vám všechny tři osobnosti představíme.