Na oslavu tohoto výročí si chyňavští ochotníci připravili pro své příznivce několik zajímavých akcí. Jednou z nich byla i říjnová výstava divadelních fotografií, plakátů a rekvizit v Dělnickém domě.

Dalším je představení veselohry Paní Fantomasová se zlobí, které zahráli 17. a 25. října a zopakují ještě 7. listopadu. Do oslav se zapojí i další ochotnické soubory. Chyňavští ochotníci si pozvali hosty, a to loděnický divadelní soubor L.O.Ď., který 31. října uvede Světáky. A nakonec slibovaná třešnička na dortu.

V Chyňavě bude divadelní bál. Ten se koná 21. listopadu večer v Dělnickém domě. Jeho pořadatelé doufají, že na něj přijde hodně lidí a v divadelním kostýmu.

„Buďte královnou, mušketýrem nebo klidně drakem. Máte radši baroko nebo třicátá léta? Tento večer je vše dovoleno a žádný převlek není dost ulítlý. Samozřejmě vás nepřehlédneme ani v klasickém společenském oděvu. Jediné, co si opravdu nesmíte obléknout, je znuděná nálada," lákají své příznivce členové chyňavského divadelního souboru Divoch na svůj bál. ⋌