Při příležitosti 4. výročí se v pátek konal Den otevřených dveří. Ale pravdou je, že zájemci o návštěvu domova jsou vítáni i kdykoli během roku. I z tohoto důvodů pořádá domov seniorů během roku řadu akcí, které nejsou určeny jen jejich klientům, ale na kterých by rádi uvítali i ostatní návštěvníky. Konal se zde křest knihy, koncerty, ale k vidění jsou i výstavy, které se do prostor domova stěhují z Muzea Českého krasu, se kterým domov úzce spolupracuje.

Otevřenost veřejnosti proklamuje i zástupkyně ředitele Olga Dolejšová. „Naším cílem je, aby do Domova seniorů T.G.M. našli cestu i senioři z okolí. Mohou přijít jen tak posedět s ostatními seniory, ale také využívat naše kurzy, jako je například kroužek keramiky, pracovní dílny a další. To vše samozřejmě zdarma,“ konstatovala Olga Dolejšová.

Co všechno v rámci těchto činností senioři dokáží, o tom se můžete přesvědčit osobně při návštěvě domova..

Významným hostům, ale i zástupcům klientů i zaměstnanců vedení domova předalo při oslavě jako poděkování za spolupráci a podporu drobné dárky, které vyrobili sami senioři právě při kurzech keramiky. Jeden z takových darů dostal při nedávné návštěvě i premiér Bohuslav Sobotka.