Na berounské zdravotní škole volilo 137 studentů. Budoucí zdravotníci a zdravotnice měli ve volbě celkem jasno. Nerudové patřilo 67,8 procenta hlasů. Jako druhý skončil generál Petr Pavel, když získal 24,8 procenta hlasů. Na třetím místě se usadil současný lídr hnutí ANO Andrej Babiš, který získal 3,4 procenta. Čtvrtý byl Josef Středula, který dostal 1,45 procenta, což zde byly dva hlasy.

Na obchodní akademii se k volbám nanečisto vydalo celkem 250 studentů a studentek. I zde Danuše Nerudová zvítězila drtivě, když od studentů získala 66,5 procenta hlasů. Petr Pavel dostal 18 procent a Andreji Babišovi studenti dali 7,85 procenta hlasů. Pod rozhodující hranici pěti procent se s dvěma procenty umístil ještě odborář Josef Středula.

Cyklověž v Berouně.
V cyklověži se platba kartou patrně nevyplatí. Muselo by se nejspíš zdražit

Prezidentské volby pro studenty uspořádala organizace Člověk v tísni, proběhly v pondělí a úterý 12 a 13. prosince. Volit mohly osoby starší patnácti let. Celkem jich k volbám nanečisto přišlo 76 136 z 504 škol. Nejvyšší volební účast byla v hlavním městě, kde odvolilo 12 620 studentů ze 79 škol. Ve středních Čechách se akce zúčastnilo 54 škol a svůj hlas odevzdalo 7 372 studentů. Studenti mohli svůj hlas odevzdat přímo ve škole před volební komisí složenou z řad spolužáků.