Jejich oblíbené laskominy jim tentokrát přinesli jejich jmenovci, hokejisté z HC Medvědi Beroun1933. Jedinečnou podívanou, jak Medvědi krmí medvědy, si nenechalo ujít ani na sto dětí převážně z berounských mateřských škol. Neodradilo je ani deštivé a chladné počasí, akci S Medvědy za medvědy si nechtěl nikdo nechat ujít.

Hokejisté vyrazili na Městskou horu na huňáče v čele s trenérem Petrem Novákem a kapitánem mužstva Lukášem Špeldou. „K otevřené bráně a natěšeným huňáčům se odvážilo postupně hned několik hráčů, mezi nimi byly i hráčky týmu Berounské lvice. Poté se hokejisté ve svých dresech fotili s dětmi. Mimo jiné se zvěčnili i s nejmenší třídou Medvídků z MŠ v Preislerově ulici," přiblížila atmosféru celého akce Pavla Švédová z Mětského úřadu Beroun.

Poté se hráči vydali na besedu spojenou s autogramiádou do všech čtyř berounských základních škol. V ZŠ na Wagnerově náměstí dokonce hokejisty přivítali hymnou klubu. Žáky druhého stupně zajímalo například, z jakých týmů hráči do Berouna přestoupili.
„Ptali se také, kdy začali trénovat," uvedl místostarosta Patrik Brodan. Žáci soutěžili i ve vědomostním kvízu, za což si odnášeli vlaječky a nášivky berounského klubu. Hokejový klub Medvědi Beroun 1933 je v současné době na třetí příčce tabulky společně s Jihlavou. Právě s tou se utká dnes od 17:30 hodin. Přijďte podpořit své hokejisty.