Tato změna však může vlivem zažitých zvyků, zapříčinit i jisté komplikace. Člověk, navyklý na léty se neměnící systém, může neuvědoměle podlehnout klamu, který se v některých situacích může stát přímo nebezpečným.

V Hlásné Třebáni budou zasedat zastupitelé

Hlásná Třebáň – Zvolení zastupitelé obce Hlásná Třebáň se sejdou na veřejném zasedání zastupitelstva. To se uskuteční 1. dubna v 19 hodin v budově obecního úřadu. Na programu jednání bude mimo jiné strategický plán obce, rekonstrukce veřejného osvětlení, informace o výsledku výběrového řízení svozu odpadů regionu dolní Berounka a další, kdy kompletní program je dostupný na webových stránkách obce.

Dům v Tlustici se stal cílem neznámého zloděje

Tlustice – Rodinný dům v Tlustici vykradl zatím neznámý zloděj. Stalo se tak mezi 19. a 20. březnem. Za vstupní cestu si pachatel zvolil okno. Tím se dostal do objektu, který následně vykradl. Z lupu si odnesl finanční hotovost a šperky. Po pachateli usilovně pátrá hořovická policie. Ta zároveň ocení jakékoliv informace vážící se k tomuto případu.

Z ulice Ve Svahu zmizelo auto, pachatel neznámý

Beroun – Krádež automobilu řeší policisté. Vozidlo odcizil neznámý pachatel mezi 19. a 20. březnem v ulici Ve Svahu v Berouně. Kradeným automobilem je černá Škoda Octavia ve verzi combi, registrační značky 6S5 0679. Majiteli tím vznikla škoda ve výši 60 tisíc korun. Po zloději a ukradeném voze policisté usilovně pátrají.

Od nehody v Chyňavě ujel

Chyňava – Ulice Obecní v obci Chyňava se stala svědkem dopravní nehody. Zde, zatím neznámý řidič, narazil do zaparkovaného vozu. Stalo se tak mezi večerem 23. a ránem 24. března. Řidič, který nehodu způsobil, z místa nehody ujel. Škoda na poškozeném vozidle je 10 tisíc. Po pachateli pátrá policie.

Ilustrační foto.
KRÁTCE: Prkna se rozjedou u nádraží na jedné z největších akcí
Školení ředitelek mateřských škol v první pomoci ve Strnadovském mlýně ve Vršovicích u Sedlčan.
Ředitelky mateřských škol pilovaly se záchranáři poskytnutí první pomoci