Návštěvníci se mohou těšit na vystoupení nejlepších berounských tanečních klubů. „‚Beroun tančí‘ by vlastně mohlo být mottem městských bálů několika posledních let. Je to dáno nejen tanečními kluby s nyní již velkou tradicí, které v Berouně působí a reprezentují město v rámci republiky i v zahraničí, ale také tancechtivými Berouňáky, kteří sami taneční kurzy navštěvují,“ říká Kateřina Masopustová, ředitelka Městského kulturního centra Beroun, jež je tradičním pořadatelem bálu.

Program bude velmi pestrý. Předtančení se ujme TK Romany Chvátalové a v průběhu večera vystoupí také TC R.A.K. Návštěvníci se rovněž mohou těšit na tajné přestavení. „Obsah choreografií bychom zatím rádi ponechali jako překvapení pro návštěvníky. A nebude překvapení jediné – letos jsme totiž pozvali také Losers Cirque Company, jehož akrobaté předvedou, co vše dokáže lidské tělo. Představení Anonymní krása poté ukáže, jak lze kreativně propojit tanec s módou,“ pokračuje ředitelka.

Ze slavnostního otevření samoobslužné prodejny Coop v Drašarově ulici v Berouně.
Při nákupu v nové nonstop automatické prodejně zákazníky hlídá umělá inteligence

Letošní novinkou Městského bálu bude zpřístupnění klubové scény v přízemí kulturního domu, kde si návštěvníci při kávě či skleničce mohou jen tak popovídat nebo využít fotokoutek. Myslelo se také na tradiční tombolu.

„Vstupenky jsou samozřejmě slosovatelné. Losovat se bude o půlnoci. Někteří návštěvníci budou bohatší například o uzenou kýtu, pivní mok z rodinného pivovaru, víno nebo výrobky z námi provozovaného Muzea berounské keramiky a spoustu dalších cen,“ přiblížila Masopustová.

Připomeňte si plesy v regionu v posledních letech:

Ples ve Zdicích 
#galerie|4140586#

17. králodvorský ples
#galerie|4140583#

6. Městský ples Města Hořovice
#galerie|4140433#

Tradiční rybářský ples ve společenském domě na Tetíně
#galerie|4135824#

24. ples města Zdice
#galerie|3997750#

1. maškarní ples města v Králově Dvoře
#galerie|3991689#

Městský ples v Králově Dvoře
#galerie|3936433#

Hasičsko-městský ples v Žebráku
#galerie|3935312#