byl naposledy spatřen v místě svého bydliště ul. Nad Stadionem 340, Králův Dvůr, kde ho viděla jeho dcera okolo 22. hodiny.

„Od této doby se nikomu z příbuzných ani přátel neozval. Pohřešování oznámila jeho rodina, která policistům předala nalezený dopis na rozloučenou. Muž odešel bez svého mobilního telefonu, klíčů od bytu a bez osobních věcí. Na základě těchto skutečností byla zahájena rozsáhlá pátrací akce, do které se zapojily desítky policistů. Po muži pátrali nejen policisté z obvodních oddělení, ale také kriminalisté a policejní psovod. Do současné doby se však nepodařilo muže vypátrat," uvedla policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Policisté se proto obrací na širokou veřejnost a žádají o jakékoliv poznatky vedoucí k vypátrání hledaného muže. S ohledem na skutečnosti jeho zmizení lze předpokládat, že by se muž mohl pokusit o sebevraždu. Včasnost jeho vypátrání je v tomto případě skutečně naléhavá.

Pohřešovaný muž pracoval nějakou dobu na území hlavního města Prahy, není proto vyloučeno, že by se mohl pohybovat i v této lokalitě.

„Hledaný je 160 cm vysoký, má štíhlou postavu, delší, rovné, hnědé vlasy, kulatý obličej a hnědé oči. V době zmizení byl oblečen do modrého trika s krátkým rukávem, hnědé kožené bundy, modrých riflí a sportovních bot," dodala Marcela Pučelíková.