A to v novém originálním nastudování. Po 45 letech se v novém nastudování s písněmi Karla Svobody odehraje znovu na Purkrabském dvoře. V představení Noci na Karlštejně účinkují herci a zpěváci známí z muzikálů, televizních seriálů a filmů. Patří k nim legendy stříbrného plátna i držitelé ceny Thálie.

Návštěvníci představení, které se uskuteční během letních prázdnin, uslyší legendární hity Karla Svobody jako je Lásko má já stůňu, Asi do věží, Hoja, hoj a mnohé další písně rozsáhlé produkce tohoto skladatele a také Jiřího Štaidla. Jejich největší hity doslova zlidověly a s herci si je zpívají všichni diváci. Návštěvníci je uslyší i v podání Pavla Vítka.

Nádvoří hradu vytváří nezaměnitelnou kulisu a přímo magickou atmosféru. Jedinečný zážitek umocňuje historické prostředí, ve kterém skutečně působil Karel IV. a kde se natáčela i slavná filmová předloha muzikálu.

První představení Noci na Karlštejně se uskuteční ve čtvrtek 30. června. Další bude následovat v pátek 1. července a v sobotu 2. července.