„O jarních prázdninách odjíždíme s dětmi na hory. A to od soboty 10. března do soboty 17. března. Letos se jedná už o pětadvacátý ročník této naší akce o jarních prázdninách. Jedou s námi děti od předškolního věku do sedmnácti let a i celé rodiny,“ uvedla za Domeček Hořovice Eva Knopová.

Děti při pobytu na horách nejen lyžují, ale také si hrají. „Jezdíme do hotelu Albert v Jizerských horách a děti si pobytu užívají ve všech směrech. Kapacita je šedesát míst a v současné době jich máme volných už jen dvacet,“ upozornila Eva Knopová.

Pro děti je vždy lepší, když si o prázdninách užijí nějaké zážitky, ať na horách či příměstském táboře. „Mám dva kluky a pravidelně je o jarních prázdninách dávám do příměstského tábora. Je to sice dost drahá záležitost, ale je o ně postaráno téměř na celý den a já se nemusím strachovat, zda jsou v pořádku,“ poznamenala Miluška Šímová z Berouna s tím, že tábor mají zamluvený i na letošní březnové jarní prázdniny.

Titul v kategorii týmů dospělých obhajují fotbalisté Králova Dvora.
Vyhlášení nejlepších se blíží
Do pražské gynekologie u Apolináře se vydali předat šek Milan Herco, Jan Bežó ml., Jan Bežó st. a Jaroslav Kuchař, kteří se vyfotili s doktorem Davidem Pavlištou před jedním z potřebných přístrojů.
Fotbalisté předali první částku z akce Pomáháme fotbalem