„Opět se tak propojí aktivity myslivců a ochránců přírody. Začátek burzy je stanoven na devátou hodinu, přičemž prodejci mají povolený vstup již od 8.00 hodin. Akce potrvá do oběda. Jedná se nejen o nákup nejrůznějších pomůcek či potřeb pro myslivost, ale i výměnu zkušeností,“ vysvětlil předseda rokycanských ochránců přírody Pavel Moulis.

Na burze budou prezentovány i nejrůznější materiály propagující ochranu přírody. „Každý, kdo může něco nabídnout, je vítán,“ upozornil Pavel Moulis s tím, že se sice zdánlivě jedná o specificky laděné téma, ale na své si jistě přijdou nejen zkušení myslivci, ochránci přírody ale i všichni obdivovatelé přírody.

Ilustrační foto.
Zdice mají nové lokality pro výstavbu bytů

„Na mysliveckou burzu jezdím pravidelně. Je to pro mě pokaždé zážitek. Sám jsem myslivec, a tak se tam potkám se spoustou známých lidí. Tuto akci tak beru jako příjemnou společenskou událost. Jezdím s manželkou a pravidelně zůstáváme na večerní taneční zábavu,“ uvedl Karel Novotný z Berouna.

Taneční zábava se uskuteční večer od 20 hodin na stejném místě, co se koná myslivecká burza. K tanci i poslechu bude hrát známá a oblíbená hudební skupina Starlings z Tmaně.

Bývalí kulturisté ze Sokola Králův Dvůr se opět sešli.
Tradiční setkání kulturistů