Šárka Endrlová
starostka, Beroun

Všem lidem bych do roku 2014 popřála především dobrou náladu. Zdraví, štěstí, lásku, klid a pohodu, dobré lidi kolem sebe a chuť radovat se z maličkostí…
Jaromír Kubů
kastelán Karlštejn

Přál bych všem normální lidskou spokojenost a šťastný život bez válek, přírodních a živelných pohrom a politických katastrof. A hodně zdraví. A krásné zážitky na prohlídkách našich hradů a zámků, našeho národního stříbra.

Janis Sidovský

producent, Karlštejn

Co přát lidem pro nadcházející rok? Hlavně radost a úsměv, se kterým jde všechno líp.

Kristýna Zelienková
poslankyně, Beroun

Ráda bych přála všem čtenářům klidný a pohodový rok 2014. Pevně věřím, že se nám společně podaří nastavit v naší společnosti pozitivní změnu, která povede ke zlepšení nálady, abychom si mohli za rok říct: Stojí za to tady žit!!!!

Richard Dolejš
poslanec, Zdice

Berounskému deníku bych popřál hodně věrných čtenářů a čtenářům hodně zdraví, pohody, štěstí. Dále pak vládu, která přispěje k tomu, aby se zlepšila životní úroveň.

Jiří Rückl
podnikatel, Nižbor

Dobré zdraví, radost z každé maličkosti a aby těch maličkostí bylo co nejvíce, dobré a moudré přátele. Prostě příjemné dny po celý příští rok, aby nám všem pokud možno často vykouzlily úsměv na tváři. To by bylo fajn.

Vojtěch Matějček,

ředitel Laguny, Beroun

Samozřejmě štěstí a zdraví, a nezanevřeli na politiku, ale zároveň se nenechali zmást jejím zejména mediálním obrazem. Parlamentní demokracie je nezastupitelná.

Petr Vychodil

starosta, Králův Dvůr

V letošním roce jsme měli v rodině úmrtí, proto si dovolím popřát abyste si celý rok užívali lásku svých nejbližších. To nejdůležitější je zdraví, ale přesto si dovolím v této složité době popřát všem ale i sobě více optimismu.

Petr Koukal,

olympionik, Hořovice

Především pevné zdraví a vnitřní harmonii. Také aby měli všichni možnost dělat to, co jim jde nejlépe a co dělá je samotné i jejich okolí šťastnými.

Patrik Brodan

místostarosta, Beroun

Tak málo stačí ke štěstí. V tom vidím velkou pravdu. Přeji všem, aby se těšili z maličkostí, které berou den co den jako samozřejmost. Nynější společnost potřebuje mnohem více úsměvu a radosti mezi lidmi.

Pavel Vítek

zpěvák, Karlštejn

Chtěl bych všem do nového roku popřát hlavně lásku, zdraví a spokojenost. A také splnění alespoň jednoho tajného snu.

Vojtěch Hubinger
zpěvák, Beroun

Všem lidem bych popřál dobrou náladu, úsměv na rtech a hodně lásky, neboť z pozitivního myšlení vše dobré vychází. ⋌(plš)