V tomto týdnu se můžete zúčastnit speciálního workshopu, který se uskuteční 27. až 29. června na náměstí Joachima Barranda.

„Návštěvníci si mohou posedět v uvelebítku a doplnit energii na svačidle, děti se mohou těšit na lavičku jako hrací stolek, na kostičkách si odpočine celá rodina," uvedla mluvčí berounské radnice Pavla Švédová.

Finálové výtvory vybraly stovky lidí, kteří hlasovali v rámci projektu Nezevli jen tak. Šestici objektů vyrobí studenti z dřevěných palet během červnového workshopu. Na workshop je zvána široká veřejnost, která může přiložit ruku k dílu. „ Jméno každého i pouhého kolemjdoucího, který přispěje k dílu svou prací nebo materiálem, bude zvěčněno na příslušném zevlítku," uvedla studentka 5. ročníku architektury Eva Kubjátová s tím, že pro návštěvníky je připraven i doprovodný program, který vznikl ve spolupráci s MKC Beroun. Divadlo Dno vysvětlí Svět podle Fagi a svůj um předvede improvizační tým Klika.

Za místní hudební scénu vystoupí King Sound Steppaz, ze Zdic přijede zahrát kapela Sam-Ou-Hell. Večer se představí kapely Kozy v korzetu a Koza na útesu z Prahy. Děti se mohou těšit na vlastní program.