V každém středočeském regionu nominovali čtenáři lidi, kteří se dokáží obětovat pro jiné, umí rozdávat radost i úsměv. Poté je podporovali svými hlasy v okresních kolech, odkud ti nejúspěšnější postoupili do krajského kola. A i to spěje k svému závěru. Po něm už bude následovat galavečer se slavnostním oceněním nominovaných, které se uskuteční 10. března večer v divadle U Hasičů v Praze.

V rámci programu vystoupí Jaroslav Svěcený, Vlastimil Horváth, Fešáci, Kranz – J.S. Revival a Luboš Odháněl.

Poslední hlasovací kupony najdete v tištěném v pondělním tištěném vydání Berounského deníku. Nezbývá, než je pak shromážděné vyplnit a nejpozději do pondělí 22. března do 16 hodin vyplněné osobně nebo poštou doručit do redakce na adresu Berounského deníku, nám. Marie Poštové 854, Beroun, 266 01.

V pondělí v půlnoci pak končí i hlasování v internetové části projektu. Také z něj budou ti nejúspěšnější pozváni na slavnostní galavečer.
Čtenáři Berounského deníku nominovali do okresního kola osmnáct zajímavých osobností. Nechyběly mezi nimi pečovatelky, lidé pečující o zdravotně postižené, zástupce farní charity i Českého červeného kříže, učitelka, zootechnik, ale i podnikatel se srdcem na správném místě. Ale také několik lidí, kteří zachránili život druhým…

Nejvíce hlasů a postup do krajského kola v kuponové části projektu a při okresním internetovém hlasování od vás pak získali Jarmila Gruntová z hořovického svazu zdravotně postižených a student Tomáš Brůžek, který zachránil živote svému profesorovi, jenž zkolaboval přímo ve škole.
Nyní je tedy poslední šance je podpořit a ukázat, že v celých středních Čechách a Praze máme my na Berounsku a Hořovicku ty lidi se srdcem na správném místě.

Držíme našim oběma postupujícím palce a vy máte posledních několik dnů na to, abyste je v tištěných kupónech i na webu podpořili.