Stavební práce zasáhnou do komunikace v ulici Plzeňská ve směru z Králova Dvora do Zdic. Z tohoto důvodu je od 1. července až do 30. září částečně tato silnice uzavřena, a to od ulice Levínský Vršek ke konci zastavěné části městské části Levín ve směru na Plzeň. Úsek, kterého se stavební práce dotknou, je v levém jízdním pruhu dlouhý 950 metrů a v pravém jízdním pruhu 170 metrů.

Přestože stavební práce zasáhnou do frekventované komunikace, investor, kterým je město Králův Dvůr, chce zachovat její průjezdnost.

„.Stavba je rozdělená na pět úseků. Abychom zachovali průjezdnost komunikace v Plzeňské ulici, budou stavební práce na jednotlivých úsecích probíhat postupně. Dopravní provoz bude v místě částečné uzavírky vždy řízen přenosnou světelnou signalizací.," uvedl k investiční akci starosta Králova Dvora Petr Vychodil.
První stavební úsek bude kvůli zachování provozu autobusové zastávky rozdělen na dvě etapy po 140 metrech.

Druhý úsek je rozdělen na tři etapy. Každá z nich měří 120 metrů Práce na ostatních úsecích budou probíhat postupně, a to současně s pracemi na prvním a druhém úseku. Obsluhování všech dotčených autobusových zastávek bude zajištěno zajížděním autobusů do uzavřeného jízdního pruhu.

„V termínu od 1.do 20. července budou probíhat stavební práce v úseku od Levínského Vršku směrem na Beroun. Oba úseky budou řízeny semafory zhruba po sto metrech. Úsek, který ovlivní provoz na zastávce, je rozdělen na dvě etapy. V první etapě pojedou
autobusy od semaforů přímo do zastávky, to je do místa staveniště," popsal situaci Petr Vychodil