Právě natáčení si ale vyžádá jistá dopravní omezení. Dne 6. srpna budou muset řidiči počítat s omezeným provozem od 18 hodin do následujícího dne do 7 hodin v České ulici. Následně se natáčení přesune do ulice Mládeže a Julia Fučíka. Tam budou filmaři natáčet od 8 do 20 hodin. A je možné, že i zde bude v dobu natáčení omezen provoz.

Berounské patrioty jistě potěší, že ve filmu kromě samotných ulic města budou vystupovat i místní lidé. V červenci se totiž v Berouně konal konkurz pro komparzisty. „Je tedy možné, že ve filmu zahlédneme i známé berounské tváře,“ uvedli představitelé města.

Před měsícem hledali filmaři komparzisty; bylo to 13. července v tanečním studiu Double Cookies v Havlíčkově ulici v Berouně, kde se odehrál nábor komparzistů. Vedle klasických rolí hledali i ty velmi speciální, jak naznačovala facebooková nabídka. V Berouně se na počátku října uplatní před kamerou dívka ve věku mezi 15 a 18 lety, která umí twerkovat.

Vedle Berouna chystají filmaři natáčet snímek i v dalších městech kraje. Záběry pro film Chyby mají vzniknout také v Příbrami a v Kladně. 

Vizualizace Wagnerova náměstí.
Vedení Berouna vybralo vítězný návrh Wagnerova náměstí
Ilustrační foto.
Beroun vyhlašuje anketu: chcete nádobu na plasty a papír?